Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър бТВДостъпътът до подобни обекти на така

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВДостъпътът до подобни обекти на така
Коментари Харесай

Проф. Миланов: Всеки иска да е приятел на премиера, но не всеки е такъв и затова се получават такива записи

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

Достъпътът до сходни обекти на по този начин наречените близки хора би трябвало да бъде доста стеснен, да бъдат проучени хората, защото това крие рискове. Всеки, който е на висока служба е подложен на вниманието на отрицателни ползи, така че този въпрос се подценява и надлежно дава отрицателен резултат. Това разяснява в ефира на бТВ проф. Румен Миланов, някогашен шеф на Народно събрание БОП и НСО, по отношение на новия запис от спалнята на Борисов.

По предписание до дома на премиера достъп имат защитата и хигиеничните служащи. Но аз изключвам тези записи да са направени от защитата и чистачките, които са проучени. Това по-скоро са някакви " другари ", разяснява той.

Такъв " другар " може да влезе с разрешението на премиера, няма по какъв начин другояче, достъпът до тези пространства е стеснен, има си ред. Такъв вид записи хвърля сянка на подозрение за верния асортимент за хората, които са към ВИП лицата, което е и част от грижата на НСО, изясни той.

Винаги съм бил с огромна запаса към сходни контакти. Всички желаят да са другари с премиера, само че не всеки му е другар. Така че този въпрос, в случай че се подцени, се получават тези обстановки, счита Миланов. 

По предписание чиновниците от НСО нямат работа в спалнята. Ако министър председателят изиска нещо, извиква началника на защитата, уточни той.

Лоша ми е оценката за държанието на чиновниците на НСО на Росенец. Те правят някаква охранителна активност там. Тази зона би трябвало да се отбелязя. Когато Христо Иванов отива там, те би трябвало да се легитимират. Те са чиновници, които охраняват избран обект и единствено толкоз. Защо трябваше да бутат индивида във водата, те не са готови за сходни обстановки, което е пропуск, изрично, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР